Thursday, 7 January 2016

Balea adventni koledar 2015


Pretekla leta smo lepotne adventne koledarje občudovale samo preko tujih spletnih strani, letos pa so nas podjetja razveselila z razmerova veliko izbiro koledarjev pri nas. Jaz sem se odločila za koledar znamke Balea, saj sem redna uporabnica njihovih izdelkov, ki me redko razočarajo. Za vse, ki bi si koledar še mogoče želele kupiti, je ta še na voljo v nekaterih DM prodajalnah po ceni 14,95€.


Seznam izdelkov, ki so se skrivali za posameznimi okenci:

1. mleko za telo  2. čistilni gel za obraz 3. dnevna krema proti gubam Q 10 4. gel za tuširanje vanilija & kokos 5. nočna krema proti gubam Q 10 6. milo smrečica 7. balzam za noge 8. šampon breskev & kokos 9. maska za lase breskev & kokos 10. balzam za ustnice Sensitive 11. krema Med Ultra Sensitive 12. Oil Repair Express maska za lase 13. kopel srček 14. negovalna krema 15. čistilna maska za obraz 16. negovalni šampon 17. Beautiful long 1-minutna maska za lase 18. negovalni gel po britju 19. balzam za roke in nohte kamilica 20. kopel zvezdica 21.  negovalni šampon vanilija & mandljevo olje 22. maska za obraz mleko & med 23. gel za tuširanje limeta & aloe vera 24. toaletna voda  Sense of magic

Nad vsebino sem bila navdušena. Mini izdelki so mi posebej pri srcu, saj lahko pred nakupom "full size" izdelka stestiraš, če ti le-ta ustreza, super pa so tudi za na potovanja, saj zasedejo malo prostora.
Upam, da bo Balea tudi naslednje leto izdala podoben koledar, saj ga bom sama definitivno kupila.

No comments:

Post a Comment