Wednesday, 30 December 2015

Essence Winter? Wonderful! ocena izdelkov


V decembru je znamka essence na prodajne  police poslala omejeno kolekcijo izdelkov imenovano Winter ? Wonderful! Kot veliko oboževalko zime me je pritegnilo že samo ime, kaj pa izdelki?
Preberite spodaj kateri so pristali v moji zbirki.


Sama sem ena izmed tistih oseb, ki nimajo nikoli dosti krem za roke. Priznam, da sem pr tej "padla" na kjut emalažo. Tuba je nežno roza s pearly videzom, na njej pa so srebrne snežinke, popolna! Essence je kremo poimenoval 01 you melt my heart in meni ga ta krema definitivno je. Uporabljam jo čisto vsak dan in kar s težkim srcem gledam kako je zmanjkuje. Mislim, da bom šla v lov še za eno, dve... Njen vonj je zelo blag in čist. Všeč mi je, da se krema hitro vpije in super navlaži kožo. Skratka, same pohvale!


Naslednja dva produkta, ki sem ju prejela v oceno, sta rdečilo za lica - 01 winter kissed cheek in negovalni gloss za ustnice - 02 ... I'd send you a blizzard. Negovalni glos/olje me je najprej pritegnil, saj sem do sedaj poznala in uporabljala samo klasične glose za ustnice. Ker imam pozimi zelo razpokane ustnice, sem se glosa najbolj razveselila. Ko sem ga prvič nanesla sem bila pozitivno presenečena - ustnice niso bile čisto nič lepljive, kot so ponavadi pri uporabi glosa.  Ustnice obarva nežno roza in jih hkrati nahrani. Odkar sem ga prejela je moj zvesti spremljevalec v torbici.
Rdečil za lica ne uporabljam več tako pogosto, saj sem mi ob 5ih zjutraj ne da preveč pacati z ličili. Vendar sem tega lepotca vseeno že dobro stestirala. Na prvi pogled ne deluje kot navadno rdečilo, zaradi dodatka olivno zelene barve. Le-ta me je sprva malo prestrašila, saj nsem vedela, kako bo to izpadlo na licih. Vendar je bil moj strah odveč, ko se vse barve zmešajo skupaj nastane čudovit odtenek rahlo svetleče, meni zelo všečne roza barve, po kateri rada posežem v vseh letnih časih.


No comments:

Post a Comment