Wednesday 13 May 2015

L'Occitane - nova kolekcija za izboljševalno nego obraza POPOLNA POTONIKA

"Sredozemska legenda pripoveduje zgodbo o čudoviti nimfi Paeoniji, ki so ji bogovi vneto dvorili, zato jo je ljubosumna boginja spremenila v rožo s tisočerimi cvetnimi lističi – potoniko. Ta razkošna cvetlica, simbol lepote in ženstvenosti, vsako pomlad uprizori osupljivo predstavo čudovitih barvnih odtenkov in prefinjenih dišav, ki razsvetlijo naravo."


 "Cvetoča potonika je naravnost osupljiva. Cvet se med odpiranjem spremeni in razkrije edinstveno naravno lepoto svojih žametnih, svežih in sijočih cvetnih listov.


Onesnaženje, utrujenost, temperaturna nihanja … Za polt je mestno življenje lahko naporno. Agresivni zunanji dejavniki lahko kožo izrazito izsušijo in razdražijo. Tako postane medla, njena tekstura se zdi neenakomerna, pore so povečane in pojavijo se prve gubice. V takih okoliščinah morajo izdelki za izboljševalno nego obraza opraviti vse naloge – in to hitro! Aktivne ženske imajo le malo prostega časa, kljub temu pa za svojo kožo želijo le najboljše: takojšnje rezultate in dolgotrajno delovanje, svežo in sijočo polt, popolno in žametno mehko kožo – tudi brez uporabe ličil.

L'OCCITANOV laboratorij je ob preučevanju potonik odkril in patentiral edinstven izvleček, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev. V kombinaciji s pigmenti na mineralni osnovi za optično korekcijo polti nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Ta edinstvena kombinacija je srce L'OCCITANOVE nove kolekcije za nego obraza POPOLNA POTONIKA. Inovativni izboljševalni kompleks iz potonik, ki uspevajo v francoskem departmaju Drôme, opazno izboljša stanje kože ter ima takojšnje in dolgotrajne rezultate.

Njegov učinek? Navlažena koža, poenotena tekstura kože, zmanjšane pore in gubice – brezhibna polt, ki izžareva naravno lepoto. In prav naravna lepota je bistvo L'OCCITANOVE nove kolekcije za obraz Popolna potonika. Z njo ne želi ustvarjati iluzorne lepote, temveč razkriti popolnost – ne glede na to, kakšen je vaš ten kože."


 Potonika je moja najljubša roža in vsako pomlad nestrpno pričakujem, da zacveti. Na našem vrtu se je včeraj odprl prvi cvet, ki sedaj v vazi krasi mojo sobo in jo napolnjuje s čudovitim cvetličnim vonjem. Zaradi njenega čudovitega vonja, sem si želela stestirati celotno kolekcijo. L'Occitane mi je uresničil željo in me povabil na nego s predstavitvijo. Ideja se mi je zdela super, saj so združili teorijo in prakso.

Na nego sem se naročila v Celju. Moja negovalka me je lepo sprejela in me pospremila do kotička, kjer sva začeli z nego. Ker sem imela na obrazu malo korektorja, mi je le-tega odstranila z nežnim karitejevim čistilnim mlekom. Ker se počasi bližam svojim 30im mi je okoli oči nanesla gel za oči. Obraz mi je nato tonificirala z izboljševalno meglico. Ta izdelek mi je postal še bolj všeč ob dejstvu, da je zelo uporaben. Služi kot tonik ali fiksator. V vročih dneh, ki se bližajo, se mi zdi, da je fiksator več kot dobrodošel. Kožo dobro osveži, zmanjša pore in jo odišavi. Nego sva nadaljevali z izboljševalno esenco in nato z izboljševalno kremo za obraz popolna potonika. Oba izdelka sta izredno lahka, kar mi je všeč, ker ne maram težkih krem. Hitro se vpijeta v kožo, jo optično izboljšata in jo naredita zdravo in sijočo. Oba izdelka sta namenjena za vse tipe kože.


Najbolj sem se veselila testiranja  izboljševalne CC kreme, ki obljublja poenoteno polt, svež in sijoč ten, zabrisane nepravilnosti in zaščito pred soncem (SPF 20). Ko mi je kremo nanesla na obraz sem se pogledala v ogledalo in opazila, da krema dobro prekrije nepravilnosti, ki jih je trenutno na mojem obrazu ogromno. Všeč mi je da ji ustvari tudi nežen sijaj oz. "dewy look".


Za še večjo prekrivnost mi je dodala še malo BB kreme. Na koncu mi je na lička in ustnice nanesla obarvani balzam in obraz ponovno posprejala z izboljševalno meglico. Občutek po negi je bil fenomenalen. Koža je bila poenoten s prekritmi nepravilnostmi, vendar brez občutka maske na obrazu. Se mi zdi, da je to zelo pomembno v toplejših mesecih. Preden sem zapustila trgovino, me je negovalka še našpricala s toaletno vodo popolna potonika, ki diši kot pravkar razcveten cvet. Letos sem nasploh nora na sveže in cvetlične dišave, zato se mi zdi ta vonj popoln. Prijazni in nasmejani prodajalnki sta mi podarile še testerčke esence in kremice, presenetile sta me pa tudi z CC kremo, ki jo že pridno uporabljam.


Celotna kolekcija je božanska in bi z veseljem v svojo zbirko dodala prav vsak produkt. Ker pa mi žal finance tega ne dopuščajo, sem se odločila malo razvajati z meglico za obraz, moj dragi pa me je presenetil s potovalnim setom - spoznajte potoniko, ki vključuje kozmetično torbico, toaletno vodico (5 ml), kremo za obraz (8 ml), gel za prhanje (75 ml) ter mleko za telo (75 ml). Navdušil me je gel za tuširanje in že iščem izgovore, ki bi opravičili nakup "full size" izdelka.




Ste že preizkusili kateri proizvod iz te linije? Vas je navdušila tako kot mene? Če še niste, obiščite najbližjo L'Occitane poslovalnico in si izdelke oglejte v živo, ali pa odklikajte na njihovo spletno stran, kjer ob naročilu do 50€ prejmete kremo za roke (10 ml) gratis, nad 50€ kremo za roke (10 ml) in toaletno vodico (5 ml),  ob nakupu dveh ali več izdelkov za nego obraza iz kolekcije Popolna potonika, prejmete izboljševalno meglico (100 ml).



2 comments:

  1. Vidim da so vas res fino razvajali :D Upam da me v spletni trgovini, do konca meseca počaka še kakšen potovalni set :D

    ReplyDelete
  2. Jaz sem si kupla serum, bi pa ful mela še kremo za obraz, morda celo kremo za telo in parfum...na začetku mi ni bil nič posebnega, zdej mi pa noro diši, je pa res da se ne obdrži preveč?

    ReplyDelete