Thursday 29 January 2015

Beauty Sweeties



Dragi moji, danes je na vrsti malo drugačna objava kot ponavadi, nekaj zelo sladkega. Kot ste lahko ugotovili iz slike, bom danes pisala o bonbonih. Lepo se zahvaljujem Beauty Sweeties za poslan paketek v katerem sem dobila šest vrečk srčkastih bonbonov.


"Beauty Sweeties sadni želatinasti srčki so izdelani ročno po tradicionalnem receptu. Vsebujejo 20% zgoščenega sadnega soka, 6% sadnih delčkov, koencim Q10, aloe vero in kolagen na mehki jogurtovi kremi."

Okusi, ki so na voljo:


MANGO in  BRESKEV je okus, ki je meni najmanj všeč, ker tudi manga drugače ne jem. Sicer nima tako izrazitega okusa po mangu, ker je zraven še breskev, tako da jim malo popravi okus. Je bil pa tale okus najbolj všeč mojemu zaročencu in njegovi mami.

Okus, ki je bil meni najbolj všeč je ACAI JAGODE in GOZDNI SADEŽI. Ne vem zakaj, ampak že od nekdaj me najbolj privlačijo vijola bonboni. Okus je božanski in jih bom sigurno še kdaj kupila.

Zadnji okus je GRANATNO JABOLKO in MALINA. Okus, ki je tudi zelo dober in bi ga tudi še kdaj kupila.

Teli srčki so mi super, ker niso preveč sladki in zaradi jogurtove podlage. Na mehki jogurtovi kremi je žele s sadnimi delci, za katerega lahko takoj ugotovino, da nima takšnega umetnega okusa, kot ostali žele bonboni.

Bonbončke lahko kupite v trgovini Müller, Interspar, OMV, Mol ali L'eclerc.


4 comments:

  1. Meni je tudi kombinacija Acai jagode in gozdni sadeži bila najboljša! :)
    Jaz bom še zagotovo kupila kakšne. Žal mi je edino, da nisem dobila tudi pralinejev za probat (sem dobila iste okuse kot ti). :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sem videla, da so bili v večini res teli najbolj priljubljeni :)
      Mene pa mikajo še zvezdice z okusom melone.

      Delete
  2. Jaz sem pred kakšnim mesecem po pošti dobila zvezdice in so super sicer za moj okus malo presladke. No do okušanja ostalih okusov nisem prišla me pa teli srčki zelo mikajo. drugače pa nisem vedla da so na voljo tut v sloveniji. nisem jih še nikjer zasledila in nazadnje ko sem gledala malo po njihovi spletni strani sem zasledila da se jih da dobiti pri vseh naših sosedih v sloveniji pa ne. no hvalabogu da so sedaj dostopni tudi pri nas :) drugače pa super objave :)

    ReplyDelete
  3. Mmmm izgledajo super :)

    xo I.

    ReplyDelete