Monday 13 October 2014

Vienna clothes haul - new in #27 pt. 1

17€


8 €



5 €

3,5 €



8 €

All clothes are from Primark. I also bought black jeans, some underwear and socks. It was my first time in this shop and I was overwhelmed. So many nice pieces with such a low prices. I was planning to buy a onesie, but unfortunately I'm too tall for it :(. I wish we would have Primark in Slovenia, because now whenever I go to shops that sells clothes, I find prices too high, damn you Primark, I neeeeeed you in my country!

11 comments:

  1. Some people are worth melting for!! <3 Ta mi je najbolj huda :)

    ReplyDelete
  2. Same luštne stvari <3 Nisem vedela, da je Primark tudi na Dunaju, uporabna informacija :)

    ReplyDelete
  3. Jaz tudi sedaj na Portugalskem avtomatsko v Primark zavijem, sploh ne vidim drugih trgovin :D Prijateljica pozna managerja, ki je zaposlen pri Primark in na žalost še lep čas ne bodo prišli v Slovenijo, bodo pa zato kmalu v Avstriji čez mejo :) xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Škoda, da ga ne bo pri nas:( V katerem mestu v Avstriji pa? (firbec^^)

      Delete
  4. prvi puloverček je top. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Že komaj čakam, da se malo ohladi in ga začnem nositi :)

      Delete
  5. jaaa primark! <3 fino se je zmenit z večimi pa it v šoping gor za en dan... pol ceneje stvari kot v H&Mu pa še bolj luštne. tudi nad kvaliteto presenečena. stvari ki sva jih 2 leti nazaj kupila v Londonu še kar držijo (nogavičke, spodnji del pižame, navadne majčke na trakce...). tisto kar več nosim je seveda že sprano, ampak to je pa tudi vse. pa moške majice s krasnimi potiski za 3-7€! halooo!?! noro ugodno! po ene stvari se res ful splača it. sploh te basic ki so tu drage in vedno pridejo prav.. pasovi, nogavičke, basic majčke ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sej to, zato sem jaz ful basic majčk kupila, sp. perila:) Pa kavbojke sem dobila za 13€, celo dosti dolge:) Se bom definitivno še vračala v to trgovino :)

      Delete
  6. To je prekletstvo Primarka, vse pri nas se ti zdi potem drago :D Jaz sem letos v Londonu grooozno obžalovala, da nisem vzela s sabo večjega kufra, ker sem probala hrček onsie in je bil zakon XD Sem pa dobila kavbojke za 7 € in so mi bolj prav kot katerekoli … Moraaaam na Dunaj, čim prej!

    ReplyDelete