Friday 3 October 2014

Najljubši vonj meseca septembra - Yankee Candle Black Cherry

Kot je vidno iz naslova, bom danes pisala o meni eni izmed ljubših stvari, sveči. Ni skrivnost, da so Yankee Candle moja najljubša znamka sveč in jih imam že kar lepo zbirko. Danes pa bi rada pisala o vonju, ki ima  zame prav posebno mesto.

Lani septembra sva si z dragim kupila najin prvi avto (ubistvu je bolj njegov:p). Za darilo sem se odločila, da mu kupim dišavo za v avto. Odločila sem se za vonj Black Cherry, saj je rdeče barve, kot avto. Od takrat naprej me ta vonj ponese nazaj v tist lep in sončen septemberski dan, ko sva se odpravila do prodajnega salona Kia in se odpeljala z novim rdečim lepotcem.


Sama sveča ima vonj po sladki in zreli črni češnji, takšni, da bi jo najraje pojedel. Svečo sem si kupila v začetku septembra, pa je že manjka več kot pol. Definitivno lahko rečem, da je tole eden izmed najljubših vonjev in si ga bom še kdaj privoščila.

Tisti, ki teh sveč še ne poznate, se sprehodite v Ljubljani do Nazorjeve 12 ali Prečne ulice 2 in si svečke v živo ogledate in povohate. Stojnico s svečkami najdete tudi v City Centru (CE) in City Parku (Lj). Prav tako pa se trgovina Vonj Narave nahaja v Celju na Gubčevi 4.

1 comment:

  1. hjoooj, kok obožujem te vonje.:) si me spomnila, da moram za jesen kupiti kakšno dišeče eterično olje in kakšne svečke.:D

    ReplyDelete