Monday, 24 October 2016

Beautiful bloggers meet up # 2


Bodi samosvoja, bodi samorog!

Čudovit blogerski rokovnik, dizajn podjetja Medex in Nike Veger

Pozdravljene. Danes sem tu zato, da z vami delim svoje izkušnje iz blogerske konference, ki se je odvijala 7. 10. 2016 v ljubljanskem hotelu Lev. Konference ne bi bilo brez naše Nike Veger, ki je že 2. organizirala konferenco, kar verjamem, da ni mačji kašelj, zato ima moje veliko spoštovanje.


Pri vstopu je bila dolga miza na kateri so bili različni čaji, kava in raznorazni kosmiči. Blogerke smo si polne pričakovanj in zaposlene s klepetanjem privoščile zdrav zajtrk, nato pa smo zavzele vsaka svoje mesto in nestrpno čakale na prvo predavanje.

Cake popsi v obliki samorogov
Najprej je sledilo predavanje Aleša Bravničarja (ki je dokazal, da ne zna slikati samo nagic, ampak tudi kozmetiko:)). Všeč mi je bilo, da nam je predstavil, kako lahko iste produkte fotografiramo na pet različnih načinov.  Nato je sledilo predavanje Lene Gregorčič, ki nam je predstavila kako ustvariti dober SEO zapis. Sama o tej temi ne vem ravno veliko, zato sem si zadala cilj, da se do prihodnjega leta poglobim v to.

Celotno konferenco je več kot odlično povezoval Peter Poles

Po krajši pavzi za hitro osvežitev s kolonjkimi vodicami znamke Le Couvent De Minimes smo z navdušenjem prisluhnile izredno uspešni srbski blogerki Branislavi Antović, ki je predstavila svojo pot do uspeha.


Nato je sledila lepotna tržnica, kjer so se nam predstavili Afrodita Kozmetika, Avon, Caudalie, CD, DM, Dvorec Trebnik, Honor, Medex, Melvita, Philips Lumea, S.Oliver in Vichy.

Afroditina stojnica

S. Oliverjeva miza je bila ena izmed najbolj fotogeničnih

Avon

Vichy

DM- trend it upPo lepotni tržnici, kosilu in čveku nas je Mojca Marš nučilla trike upravljanja s facebook stranjo, Sanja Macur nam je zaupala nekaj svojih trikov za povečanje prometa, Jeanette Berdos je na kratko predstavila znamko Dvorec Trebnik in njihovo filizofijo. Na koncu pa nam je uspešna slovenska vizažistka, ki sedaj dela in živi v Londonu, Kristina Vidic, direktno iz pariškega tedna mode predstavila prihajajoče trende v ličenju in nam izdala par svojih skrivnosti, ki jih uporablja pri ličenju.

 Vsem predavanjem je sledila okrogla miza, ki je potekala pod vodstvom Mteja Špeharja, ki je uspešne slovenske "instagramerje" - Sanjo Leban Trojar (@igslovenia), Timoteja Lampe Ignjič (@timotejlampeignjic), Teso Jurjaševič (@tesajurjasevic), Jerneja Zver (@jernejkitchen) in Marka Jana Kirn (@big.toys) povpraševal o njihovih nasvetih in trikih, kako ustvariti dobro obiskan in lep Instagram profil.

V okviru dogodka je potekala tudi že druga podelitev blogerskih nagrad Beauty Bloggers Awards 2016. V spletni anketi so bili izbrani tisti zmagovalci, pri katerih ste se anketiranke zedinile z vsaj tretjino glasov: 
Kategorija: LIČILA, zmagovalec: Avon Perfectly Matte Lipstick
Kategorija: LASJE, zmagovalec: Batiste Šampon za suho pranje las
Kategorija: NEGA TELESA, zmagovalec: Afrodita 100% SPA Mousse za telo
Kategorija: NEGA OBRAZA, zmagovalec: Dvorec Trebnik Vlažilni serum z hialuronsko kislino
Kategorija: SOS IZDELEK, zmagovalec: Vichy Dermablend [3D Correction]
Kategorija: DIŠAVA, DIŠAVNA LINIJA, zmagovalec: Le Couvent Des Minimes Eau Sereine
Kategorija: SPLETNA TRGOVINA, zmagovalec: Ličila.si
Kategorija: SODELOVANJE Z BLOGERKAMI, zmagovalec: Stillmark d.o.o.
Kategorija: SLOVENSKA ZNAMKA, zmagovalec: Kozmetika Afrodita
Kategorija: BLOGERSKA OSEBNOST, zmagovalec: Nika Veger


Zvečer ob koktejlih so z nami bili Alessandro International, Depend Cosmetics z izdelki za manikiro, s friziranjem, lasuljami in lasnimi pripomočki Ksfh, s predstavitvijo božične kolekcije L’Occitane, z ličenjem L’Oreal Paris Makeup in z giff fotografiranjem Fotozabava.


Ostali sponzorji: Cosmopolitan, Curaprox, Decleor, Labello, Labri vilinska lepota, Ličila.si, Nivea, Smile Concept Store. Za pijačo je poskrbela Nula, za cvetlične aranžmaje pa Box of Love.

Vsem sponzorjem se iz srca zahvaljujem za vsa darila, ki so bila res bogata. Dobile pa smo jih kar v vozičku, ker vrečk je bilo enostavno preveč, da bi jih nosile.

Mojo Bibo je zelo zanimalo kaj vse se skriva v vrečkah
1 comment:

  1. Hvala za tvoj zapis in vtise o konferenci. Želim ti ustvaralno jesen!

    ReplyDelete