Monday 18 April 2016

L'Occitane - izboljševalni ritual POPOLNA POTONIKA


Ob pisanju te objave komaj zadržujem svoje navdušenje! L'Occitane nas je danes presenetil z novičko o novosti, katera me je že ob prebrnem naslovu totalno navdušila. Govorim o trojčku, ki ga bodo dodali k že obstoječi liniji za obraz, meni najljubši Popolni potoniki.

Če obstoječih izdelkov še ne poznaš, te vabim, da prebereš objavo v kateri sem jih na kratko predstavila klik.



Nov izboljševalni ritual je bogat za tri izdelke, namjenjene za  PILING - ČIŠČENJE - TONIRANJE. Sijoča Popolna potonika nas tako spremlja od jutra do večera – v treh osnovnih, a bistvenih dopolnilnih korakih pripravi kožo obraza na nanos drugih L’OCCITANOVIH izboljševalnih izdelkov.
  1. Izboljševalni piling gel Popolna potonika, 100 ml  
Sijoča in poenotena polt, zmanjšane pore in gubice Brezhibna polt, ki izžareva naravno lepoto, ni več ideal, ki ga lahko dosežejo le zvezdnice. L'OCCITANOVA kolekcija Popolna potonika za izboljševalno nego obraza s pomočjo pigmentov na mineralni osnovi za optično korekcijo polti nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. L'OCCITANOV laboratorij je izboljševalni ritual nadgradil z novim korakom – Izboljševalni piling gel Popolna potonika se spremeni v olje, ki nežno in učinkovito očisti kožo ter razkrije popoln videz polti. Formula, obogatena z izboljševalnim izvlečkom iz potonike, sestavino za mikropiling in drobnimi piling granulami, s kože nežno odstrani nečistoče in odmrle kožne celice. Po uporabi je koža na otip gladkejša in enakomernejša, pore pa so videti manjše. Novi gel 2 v 1 lahko uporabljate tudi kot masko za temeljitejši piling. 
Cena 25,40 € 
  1. Micelarni odstranjevalec ličil Popolna potonika, 250 ml  
Sijoča in poenotena polt, zmanjšane pore in gubice Brezhibna polt, ki izžareva naravno lepoto, ni več ideal, ki ga lahko dosežejo le zvezdnice. L'OCCITANOVA kolekcija Popolna potonika za izboljševalno nego obraza s pomočjo pigmentov na mineralni osnovi za optično korekcijo polti nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. L'OCCITANOV laboratorij je izboljševalni ritual nadgradil z novim korakom – Micelarni odstranjevalec ličil Popolna potonika, obogaten z izboljševalnim izvlečkom iz potonike, ima teksturo svežega gela, ki kar zdrsi po koži ter učinkovito odstrani nečistoče in ličila z obraza, oči in ustnic. Koža se po uporabi počuti neverjetno čisto, prožno in žametno gladko, polt pa je videti sveža in sijoča.
Cena 19,30 €
  1. Izboljševalni tonik Popolna potonika, 200 ml  
Sijoča in poenotena polt, zmanjšane pore in gubice Brezhibna polt, ki izžareva naravno lepoto, ni več ideal, ki ga lahko dosežejo le zvezdnice. L'OCCITANOVA kolekcija Popolna potonika za izboljševalno nego obraza s pomočjo pigmentov na mineralni osnovi za optično korekcijo polti nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. L'OCCITANOV laboratorij je izboljševalni ritual nadgradil z novim korakom – Izboljševalni tonik Popolna potonika zaključi ritual čiščenja ter pomaga navlažiti in osvežiti kožo. Formula, obogatena z izboljševalnim izvlečkom iz potonike, pripomore k zdravo sijočemu, popolnemu videzu polti. Ka je na otip gladkejša, pore pa so manj opazne.
Cena 17,30 €


 

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in v spletni trgovini www.loccitane.si od 28. aprila 2016.


2 comments:

  1. Ful me mika njihova micelarna vodica, sem sedaj uporabljala Eucerinovo, pa mi je bo počasi zmanjkalo. Vidim, da se bere super, pa tudi embalaža je kot nalašč zame. Res fantastično ! Že komaj čakam, da pride v prodajo tudi pri nas :)

    ReplyDelete