Tuesday 24 June 2014

What's in my beauty beach bag


Prejšnji teden sem preživela v Grčiji, na otoku Kreta. Ker smo se odločili obiskati kar precej plaž, sem seveda morala spakirati tudi "beauty bag". Največ časa sem posvetila razmišljanju kaj naj s svojim obrazom polnim aken, ali naj se vsak dan mučim s pudrom, naj uporabim samo korekto, ali pa samo vlažilno kremo? Na koncu sem se odločila za nekaj vmes, Maybelline dream fresh BB krema. Dodaten plus pri tej kremi je, da ima SPF 30, kar poleti pride še kako prav. Ko sem kremo preizkusila me je navdušila, saj ima večjo prekrivnost, kot sem pričakovala. Vzela sem jo v odtenku light, ki mi super ustreza. Z maskaro se nisem preveč ukvarjla, saj sem jo imela že doma od lani, to je Essence get big lashes vodoodporna maskara, ki sem jo uporabljala vsak dan in me ni razočarala. Ker se mi ustnice hitro izsušijo, sem zanje vzela  L'occitane balzam za ustnice z vonjem nežne vrtnice.

 

Za osvežitev v vročih dneh, sem uporabila Balea osvežilni sprej, ki ima prijeten vonj po mangu. Za suho kožo na nogah zelo rada uporabljam kokosovo olje, ampak ker to nima zaščite pred soncem, sem se odločila uporabiti Hawaiian tropic olje za zaščito  z SPF 6. Z njim sem bila zelo zadovoljna, saj dobro navlaži kožo, jo zaščiti, povrhu vsega pa še božansko diši.


Moja koža je zelo občutljiva na sonce in morsko vodo, zato moram biti previdna pri izbiri kreme za sončenje, da je ta še dodatno ne razdraži. Ko sem brskala za kremami, sem naletela na Yves Rocher sprej z zaščito 50+ za katerega trdijo, da je namenjen tudi najbolj občutljivi koži. Ta stavek me je  prepričal v nakup. Moram povedati, da pri uporabi nisem bila najbolj vestna in sem dobila malo barve, ampak s kožo nisem imela nobenih problemov, po dolgem času se mi alergija ni pojavila. Če je na to vplivala uporaba te kreme ne vem, vem pa da sem z njo zelo zadovoljna. Všeč mi je, da nima vpadljivega vonja in da po nanosu koža ne ostane bela ampak se lepo vpije. Kožo tudi lepo navlaži, torej same pozitivne stvari.


4 comments:

  1. zavidam ti, da si šla v Grčijo :P Všeč so mi vse stvari, ki si jih vzela s seboj :)
    Bom pa preverila kako se bo ta maskara obnesla pri meni.

    ReplyDelete
  2. tudi jaz ti zavidam. :P
    same fajn stvari, me je začelo par stvari od tukaj mikat: BB kremica (ravno sem v iskanju ene za poletje, ki bi bila za nečisto kožo), Hawaiian suho olje in Yves Rocher sprej (mam tudi jaz občutljivo kožo). :)

    ReplyDelete
  3. Mango sprej še mene mika, ker ga vsepovsod videvam:) Yves Roches se sliši perfekten zame, čeprav jaz po navadi za telo uporabljam SPF 30, 50 pa za obraz.

    ReplyDelete
  4. Hejla, mi lahko prosim zaupaš s katero agencijo ste šli in, če ste bili zadovolji :) Sem ravno v iskanju ponudb za Grčijo, Kreto. Hvala

    ReplyDelete