Saturday 16 January 2016

Oriflame Possess ženska parfumska voda


"Brezčasna, prsketajoča in intenzivno privlačna parfumska voda Possess uteleša provokativno zapeljivost Kleopatre, katere legendarna zapeljivost je spravila na kolena Marka Antonija. Dišava je prepletena z omamnimi notami ylang ylanga, je seksi, sijoča, nikogar ne pusti ravnodušnega."


Ko so me iz Oriflame-a kontaktirala in  predlagali, da mi v test pošljejo moško in žensko verzijo Possess dišave, sem se najbolj razveselila ženske, saj sem že po prebranem zgornjem opisu, iz njihove spletne strani vedela, da mi bo vonj pisan na kožo,saj vsebuje noto ylang ylanga, katero preprosto obožujem.

Poleg note ylang ylanga je najbolj izstopajoč še ananas, kateri naredi dišavo sladko, izstopajočo in zapeljivo. Sama sem prejela kar nekaj komplimentov, ko sem jo nosila. Vonj je precej močan in obstojen. Steklenička je okrašena s čudovitim zlatim okrasjem v obliku kače, čisto v stilu Kleopatre.
V steklenički je 50 ml dišave, ki jo lahko naročite tu, kjer je trenutno tudi znižana.


3 comments:

  1. Jaz imam tudo tole in jo obožujem! Daleč ena najboljših dišav, ki sem jih kdajkoli imela! :) Dragemu sem pa za božička dala moško verzijo in tudi zelo lepo diši!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moj tudi moško verzijo uporablja, res sta super oba!

      Delete
  2. Že pakirana je tako lepo, kako mora šele dišati :)

    ReplyDelete