Monday, 7 September 2015

L'OCCITANE ritual za ravnovesje
"Vzemite si čas za počitek in vzpostavljanje ravnovesja … Novi izdelki za vzpostavljanje ravnovesja iz kolekcije Aromakologija imajo 100 % naravno poživljajočo dišavo z znanstveno dokazanim delovanjem. S to kolekcijo boste prebudili svoje čute, ponovno vzpostavili ravnovesje ter si povrnili dobro počutje in notranjo harmonijo. Vaše telo in koža sta vse leto izpostavljena škodljivim zunanjim dejavnikom, kot sta stres in onesnaženje. Čas je, da si vzamete čas zase."

V kolekciji aromakologije namenjene vzpostavitvi ravnovesja najdemo pet izdelkov:

 
 
- črno milo
- vrečke za kopel
-  piling gel za prhanje
- masažna krema
- maska za obraz


Sama sem v test prejela piling gel za prhanje in masažno kremo, zato bom tema izdelkoma namenila največ besed."Piling gel za prhanje je obogaten z očiščevalnimi eteričnimi olji, pomaga poživiti kožo. Gel ima 100 % naravno dišavo.
Odkrijte ritual za vzpostavljanje ravnovesja, ki bo prebudil vaše čute, vaše telo in duha pa sprostil.
Recept za ravnovesje: naravna čistilna osnova za penjenje, mešanica eteričnih olj za ravnovesje: cipresa, brin,  limona, timijan, evkalipt."

Ko sem gel najprej povohala iz flaške, me sam vonj ni prepričal, ko pa sem ga prvič vzela pod tuš, sem ga vzljubila. Po dolgem delavniku, kjer sem cel dan na nogah mi je prav pasal vonj njegovih eteričnih olj.Če ne marate naravnih vonjev, potem kolekcija ni za vas, saj je vonj rez izrazit. Formula z zdrobom oljčnih koščic in delci limonine lupine nežno odstrani odmrle kožne celice in oskrbi kožo s kisikom. Sama sem vedno prisegala na umetne, industrijske vonje, vendar zadnje čase najbolj posegam prav po tem gelu, ki ga najraje uporabim, ko pridem iz službe, da malo odklopim, se sprostim in prestavim v nižjo prestavo.


"Masažna krema za ravnovesje združuje izvleček iz divjega kostanja in mešanico eteričnih olj za ravnovesje (cipresa, brin, limona, timijan, evkalipt). Sveža tekstura pomaga navlažiti in krepiti kožo, spodbuja mikrocirkulacijo, oskrbi povrhnjico s kisikom in naredi kožo zdravo sijočo. Krema vsebuje 100 % naravno dišavo za dokazano ponovno ravnovesje."
Pri tej kremi, mi je najbolj všeč, da vsebuje izvleček divjega kostanja, ki pomaga proti utrujenim nogam oz. predvsem proti krčnim žilam v nogah, če si cel dan na nogah je to velik plus. Krema na koži tudi lepo diši, ne tako močno, kot če jo povohate direktno iz embalaže.


Izdelkov ne bi mogla prejeti ob bolj primernem času, saj se je moje življenje v zadnjih dveh mesecih postavilo na glavo, in nimam časa dihati, tako da si prav rada vzamem nekaj minutk za razvajanje z njima. Če vam kolekcija za vzpostavitev ravnovesja ne odgovarja, vam L'occitane ponuja tudi ritual za sproščanje in ritual za poživljanje.Vse izdelke iz kolekcije najdete v trgovinah L'occitane ali v njihovi spletni trgovini


3 comments:

 1. Odlično se bere! Sem vesela, da ti pride prav po napornem delovniku.

  ReplyDelete
 2. Jaz sem tudi vesela da ti ustreza in sploh vesela za tvojo sluzbo. Se pa bere ful fajn..imam rada take aromaterapija verzije:)

  ReplyDelete
 3. Všečkam! :)

  Se strinjam, tudi pri meni je kopel GLAVNA če delam cel dan, sploh zaporedoma.... :)

  ReplyDelete