Saturday, 12 April 2014

Yves Rocher make up lookLep pozdrav! Ponovno sem vam oglašam z objavo v slovenščini. Ker sem ena izmed 10ih srečnic, ki smo prejele paketek Yves Rocher izdelkov, sem dobila za domačo nalogo, da s pomočjo prejetih ličil ustvarim dnevni ali večerni make up videz. Seznam izdelkov, ki sem si jih izbrala si lahko pogledate v objavi tukaj.
Sedaj pa nekaj besed o videzu, ki sem ga ustvarila. V planu sem imela ustvariti dnevni videz, vendar imam vedno problem, ko začnem nanašati črno senčko, ne morem nehati, dokler ni preveč, zato vedno nastane večerni videz. Sama sicer redno nosim takšen videz tudi podnevi, saj imam takšen stil, tako da naj vas ne bo strah uporabiti veliko črne tudi podnevi.


Začela sem z bazo za puder s katero sem izredno zadovoljna. Ker imam trenutno zelo mastno kožo, mi veliko pomeni, če puder ostane na mestu dlje časa in ta baza to definitivno zagotavlja. Edina stvar, ki me moti je vonj, ker malo spominja na med, ki meni smrdi. Ampak se ta vonj kmalu razdiši. Nadaljevala sem s tekočim pudrom, ki sem ga prejela v odtenku 100 rose. Glede na to, da je to najsvetlejši odtenek, sem pričakovala da bo res svetel, vendar je zame žal malo pretemen, saj imam zelo svetlo polt. Je pa puder kar dobro prekriven in nisem potrebovala veliko korektorja, da sem skrila vse nepravilnosti. Puder naredi naraven videz in lep sijaj na obrazu. Da sem celoten obraz malo zmatirala sem uporabila žameten puder v prahu, nad katerim sem navdušena. Prva stvar, ki sem jo opazila je zelo prijeten vonj, všeč pa mi je tudi to, da mi obraz lepo zmatira in moja mastna koža ne pride tako do izraza. Puder ima priloženo gobico za nanos, vendar sama raje uporabljam čopič. Na lica sem nanesla rdečilo, ki sem ga izbrala v odtenku 10 - teint clair rose. To rdečilo je zelo nežno in ne preveč pigmentirano. V živo je barva zelo lepa in ravno prav vidna, na slikah pa mi je ni uspelo lepo ujeti. Rdečilo tudi zelo lepo diši. Na veke sem najprej nanesla  mono senčilo rožnata mat nato pa sem uporabila dvojno senčilo črna/siva. Pri senčilu me je najbolj navdušila odstojnost, saj se mi večina senčil hitro nabere v očesni gubi, to pa ostane na svojem mestu cel dan. Sem pa pričakovala malo več pigmentiranost, sploh pri sivi barvi. Na koncu sem na oči nanesla še maskaro Sexy Pulp, ki je bila prvi izdelek od prejetih, ki sem ga preizkusila in me je takoj navdušila. Maskara naredi lep naraven videz, najbolj pa mi je všeč da trepalnic ne sprime. Na koncu sem na ustnice nanesla šminko v odtenku 42 - Corail Voile, ki je nežno oranžno koralne barve. Šminka mi je všeč, predvesm zato, ker ustnic ne izsuši.


2 comments:

  1. Super fotke. Jaz imam tudi rada temnejša senčila za podnevi, čeprav zadnje čase nimam dosti časa za ustvarjanje. Mi je pa tvoj look zelo všeč. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taya hvala, mi pohvala takšne mojstrice, kot si ti, veliko pomeni :)

      Delete