Saturday 15 June 2013

poletna oprava

Visoke temperature so me "prisilile" v to da si privoščim novo lahkotno obleko. Vbistvu sem jo potrebovala, tako, da so razprodaje v H&M-u prišle še kako prav. Eno sem imela že nagledano, tako da sem bila prav vesela, ko sem videla da je sedaj znižana in stane samo 10€. Kakšne barve je vam pa pomoje ni potrebno preveč ugibati - črna.



Ker pa za zraven nisem imela primerne torbice, mi je danes dragi kupil novo, ker imava ravno obmesečnico (4 leta in 8 mesecev <3). Torbica pa ni črna:)

@moderna galerija




6 comments:

  1. Torbica se mi zelo dopade, letos so res moderne te v obliki sadja :D! Drugače se mi pa zdi da sem te zadnič v city parku videla samo nisem sure (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz sem se takoj zagledala v tole torbico, je ful posebna in super za poletje:)
      V soboto sem bila v city parku, tako da čisto možno da si me videla, me zaradi višine ni težko zgrešiti;)

      Delete
    2. Jajaj pol pa si bila ti direktno na vratih pri vhodu (:

      Delete
  2. Obleka je res lepa, mislim, da sem jo že videla v H&M, ampak me barve niti niso preveč pritegnile, črno pa poleti nosim bolj redko, ker mi je preveč vroče (vročine pa ne prenašam preveč dobro). Tebi pa super paše. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi jaz sem skregana z vročino, imam raje zimo. Ampak vseeno nosim poleti večinoma črno, tako kot vse letne čase. Se ne počutim dobro v barvah, moram imeti vsaj nekaj črnega na sebi.

      Delete
  3. Lepa oblekca :) pa čestitam za obmesečicno :))

    ReplyDelete