Sunday, 17 June 2012

new in, clothes edition #6


V zadnjih dveh tednih, je moja omara bogatejša kar za nekaj kosov.

Najprej nakup, kjer sem od mami dobila naslednje stvari:

New Yorker:

ne vem, če sem že nosila bolj udobne hlače
Črn kombinezon z roza srčki, za spat.
C&A:Par objav nižje, sem pisala o čevljih v katere sem se zaljubila na prvi pogled. Ko sem dragemu pokazala sliko, je rekel, da mi jih bo kupil, da bom imela še jaz kaj od njegovega regresa:)
Tako sva se odpravila v Bershko, kje najprej poiščem te čevlje, jih obujem in stopim pred ogledalo, da z dragim preveriva, če nisem slučajno višja od njega (ja, ni lahko biti visok 181 cm). Potem pa dragi ugotovi, da bi bilo fino imeti ene svetle jeans hlače za zraven, popokam dva razlučna modela in grem v garderobo pomeriti. Ker pa sem imela oblečeno oblekico, se ni dobro videl cel izgled, zato se je moj dragi odpravila v lov za majčko. Res je dober stilist, saj sem zadovoljna s celotnim staylingom:

Dragi je bil tudi zadovoljen z izbranim, zato je rekel, da mi kupi kar vse. Nasmeh na mojem obrazu je moral biti viden iz vesolja:) Na poti do blagajne sem ugotovila, da je majčka raztrgana, tega modela moje velikosti pa ni bilo več, zato nama prijazna prodajalka priskoči na pomoč in nama pokaže zelo podobno majčko.
Pa še bolj v podrobnosti:

Majčka mi je super tako spredaj, kot tudi zadaj.

Hlače, ki so dosti dolge in dosti široke.

Osvojila hojo v visokih petah, ki sem jo itak obvladala, saj imam opravljen tečaj manekenske hoje, je bilo treba samo malo obnoviti znanje, ker je od tega že kar dolgo.

Še celoten izgled:Letos sem postala pravi obsedenec s čevlji, saj sem si kupila še ene sandale, gladiatorke. Moram priznati, da mi tak model čevlja ni bil pretirano všeč, ampak v črni barvi in če je prave oblike, znajo biti pa lepi. Pa še super so za poletje.

Moji lepotci:


Na koncu pa še sončna očala, ki sem jih dobila na give away-ju blogerke Ane.
Sončna očala Jeepers Peepers (slika je iz njenega bloga)Pa še jaz z očali:


Hvala Ana, jih že pridno uporabljam in so mi res super :)

1 comment:

  1. Ooo super nakupi in tud očala ti pašejo! Sem vesela, da so šla v prave roke ;)

    ReplyDelete